Tag en uddannelse i udlandet hvis det er det du vil!

Det er måske verdens største cliché at man skal ”følge sit hjerte” – personligt får jeg sure opstød og sorte pletter (samt Danielle Steel-karakterer) for øjnene, bare ved at skrive det. Dét det i virkeligheden betyder, er at den mavefornemmelse er vigtig. Jeg læste en artikel for nylig om hvordan vores følelser i virkeligheden afspejler et rationale som vores bevidsthed ikke kan overskue – hvis man har en dårlig følelse omkring noget, så skal man med andre ord undgå det, for den følelse er summen af alle de livserfaringer som kun underbevidstheden kan overskue.

Det lyder vanvittigt hippieagtigt, men vi lever jo kun én gang, så jeg har svært ved at være uenig i at man skal gøre hvad man har lyst til – det har jeg så gjort; droppet kunsthåndværkeruddannelsen og skrevet mig op til en uddannelse i udlandet. Jeg har altid elsket teater, så nu vil jeg være scenograf; og det bliver man altså bedst i London. Og I behøver ikke at tage en uddannelse i London – bare gør det I har lyst til, mens I har chancen. Det var dagens indspark 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *