Stor Skønhed – Myter om Lækkert Tøj til Store Kvinder

Samfundet og modehusene er så småt begyndt at få øjnene op for, at kvinder selv bestemmer over deres krop. Der hersker stadig idéer om, at mode-idealet er en stram anoreksi figur der kun tager have bidder af æblet af frygt for at tage på. De bliver dog udfordret, og det er et skridt i den rigtige retning. Der bliver nu rent faktisk designet lækkert tøj til store kvinder, hvilket er godt.  Vi er dog nødt til også selv at melde os ind i kampen – vi har nogle modige kvinder der tør stille sig frem, men vi kan alle være med til at hjælpe i krigen mod usunde kropsidealer. Lad os lave en hær af smukke store kvinder, der er stolte af deres kroppe og bakker op om vores forgangskvinder. Vi har ikke længere tænkt os at gemme os i kedeligt gråt tøj – nej! Vi har også ret til at stråle, vi har også ret til at tage en bikini på på stranden og nyde livet. Vi er lige så meget værd som de andre, og det er vi nødt til at vise.

En af de største ting der holder fremskridtet på det her punkt tilbage er os selv. Tiderne er skiftet, men det kan stadig være svært at bryde med gamle vaner og tanker. Måske er du endelig kommet til et punkt i dit liv hvor du kan kigge dig selv i spejlet, og smile af hvad du ser – du er glad for dig selv og din krop. Smilet forsvinder dog, når dur kommer ud på gaden og et barn peger fingre af dig, eller folk ser ud til at ryste på hovedet. Meget af det sker helt sikkert kunde inde i dit eget hovede – men det ændrer ikke på, at det påvirker os. Vi er nødt til at komme over den påvirkning, og fuldt ud acceptere os selv. Et stort skridt i den retning er, at gøre op med myter omkring tøj til store kvinder. Der er lige nu ting du afholder dig fra at gøre, uden nogen god grund – og det skal vi have lavet om på!

 

Myte 1: Store Kvinder kan ikke går i Kjole

Der er stadig alt for mange kvinder, der hopper i løse jeans og en stor løs trøje, i håbet om at gemme deres facon. Det er dog den helt forkerte vej at gå – tøj der hænger, er ikke charmerende på nogen som helst. Du bør i stedet acceptere hvordan du ser ud, og tage noget på der komplimenterer og viser dine former frem. Her er kvinder mere end acceptable – de bringer det feminine udtryk frem, og viser at du er en stærk kvinde der ved hvor flot hun er. Før i tiden var det svært overhovedet at finde kjoler i en ordentlig størrelse, men med designere som Zhenzi på markedet er det ikke længere aktuelt – du har mulighederne, grib dem!

 

Myte 2: Store kvinder kan ikke gå på stranden

Et andet typisk sted, hvor store kvinder har en tendens til at gemme sig langt væk er, når det bliver sol og sommer. Det kræver at man føler sig komfortabel og sikker før man kan iklæde sig en bikini. Der er ikke noget at gemme sig bag – din krop bliver sat til skue. Men det er idéen – du bør være stolt af din krop. Det er dig og der er ikke noget at skamme sig over. Boost selvtilliden med en af de flotte bikinier der nu bliver lavet til store kvinder, og tag stranden med storm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *