Skiferie, badeferie eller noget tredje

Der er mange måder at holde ferie, og mange steder man kan gøre det både indenfor Danmarks grænser og udenfor. De fleste foretrækker at komme udenfor Danmark, når de skal på ferie, uanset om det er med eller uden børnene. En af grundene til det er, at vi i Danmark ikke kan holde skiferie, i hvert fald ikke sådan som de fleste gerne vil, og at badeferie kun er mulig en måned eller to om året – hvis vi er heldige, og selv da kan vi ikke regne med regnfrit vejr mere end tre dage i træk. Der er selvfølgelig andre ting man kan lave, når man er på ferie, som for eksempel camping eller en lærerig tur rundt til seværdigheder og forskellige museer. I udlandet kan man desuden opleve kulturer, som er helt anderledes end hvad vi er vant til i Danmark – om man så er til et kulturchok eller foretrækker ikke at bliver overrasket, må være en af faktorerne, der er med til at bestemme, hvor man ender med at rejse hen.

Hvis man vælger skiferie er der nogle ting, man skal huske at have med. For eksempel er kari traa Skiundertøj en nødvendighed for mange, der har været på skiferie eller andre slags ferie, der involverer turer ud i det kolde vejr. Man bør i det hele taget købe varmt tøj, og man skulle tro det siger sig selv, men mange glemmer det. Og én ting, man ikke bør spare på, at varmt tøj til visse følsomme dele af kroppen, som man gerne vil passe ekstra meget på.

Hvis man foretrækker varmt vejr, så er der mange muligheder, men en af de mest populære feriedestinationer, ikke bare i Danmark men i det meste af verden, er De Kanariske Øer. Gran Canaria og Tenerife er to øer, man bestemt ikke fortryder, hvis man altså ikke har noget imod, at de fleste sådan et sted er turister. Hvis man gerne vil opleve en ny kultur i et varmt land kan man i stedet tage til Sydøstasien, hvor blandt andet Thailand, Filippinerne og Vietnam er populære feriedestinationer.

Hvis vejret ikke betyder det store, er der mange stedet i Europa, der er værd at besøge, heribland Frankrig, Spanien og Polen. De har alle interessante seværdigheder, museer, med mere, samt en rig historie, som enhver fan af verdenshistorie vil sætte pris på. Hvis budgettet er lidt større, så er der også masser af stedet i USA, der er værd at besøge, og selvfølgelig landene i Mellem- og Sydamerika som for eksempel Brasilien og Mexico. Til sidst har vi England, Sverige, Norge og Tyskland, som alle er billige at besøge og har masser at byde på, hvis man tager sig tid til at undersøge ens interesseområder nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *