Sådan mener kvinder, mænd skal klæde sig

Det er ikke altid til at finde rundt i, hvad der er på mode lige nu, og hvad der ikke længere går, og det kan virke umuligt altid at holde sin garderobe opdateret med tidens trends. Nogle gange kan man stoppe op og tænke, hvem er det egentlig, jeg klæder mig på for?

Det kan oveni virke dobbelt så svært at leve op til hvad moden dikterer, hvis ikke lige man er samme størrelse mand som ham modellen på billedet, og i stedet må lede videre efter tøj til store mænd, der er lige så fedt.

 

Kan det ikke være lige meget?

Flere mænd går bare slet ikke op i, hvad der er på mode og hvad der ikke er, MEN vil samtidig gerne have den positive opmærksomhed fra nogle dejlige damer.

Hvis man ud over kun at tænke i praktiske baner ifm. tøjvalget alligevel gerne vil imponere det modsatte køn lidt, kan det måske være en meget god ide at sætte sig lidt ind i, hvad kvinderne tænker om mænds påklædning generelt. Hvad er det egentlig, de gerne vil have?

Her er en lille hjælp; en lille guideline til, hvordan alle mænd bør klæde sig, hvis det står til kvinderne:

 

Skjorter klæder alle mænd

Hvis der er én ting, der altid ser godt ud på mænd, så er det skjorter. En skjorte kan gøre noget godt for en hver mand, så den er et must have i garderoben. Selvfølgelig gerne flere af slagsen og først og fremmest i nogle helt basic farver som sort, hvid, grå eller blå. Så løber du ingen risici. Dog er ikke alle piger lige glade for sådan noget som Hawaii skjorter, så gå uden om dem, med mindre du er på Hawaii.

 

Køb den rigtige størrelse

Uanset hvilken beklædningsdel der er tale om, så skal den sidde helt rigtigt, så den klæder din krop. For småt tøj ser kikset ud, og for stort tøj ser dovent ud. Selv hvis du er i målgruppen for tøj i store størrelser til mænd, så kan det blive FOR stort. Hvis du ikke gider gå i de fysiske tøjbutikker, har du rig mulighed for hurtigt og nemt at shoppe online og i den forbindelse vælge tøj ud fra webshoppens størrelsesguide.

 

Simpelt er safe

Hvis du vil have damernes opmærksomhed med dit tøjvalg, men helst kun positiv opmærksomhed, så hvorfor satse vildt på farver og mønstre? Du vil aldrig gå fejl med en ensfarvet t-shirt og simple lækre jeans, og for mænd gør det ikke noget at gå i den samme farve skjorte og jakke flere gange i ugen, når blot pasformen er perfekt, og at den bæres selvsikkert.

 

Ingen sokker i sandalerne!

Den har du nok hørt for. Sokker i sandalerne går simpelthen bare ikke. Sokker i sko, ja tak, bare fødder i sandaler, helt fint. Simple as that.

Forsøg dig frem ved at følge denne simple guide – det behøver ikke være sværere end det at vælge tøj til mænd, om så det gælder tøj til store mænd eller til mindre kropstyper. Vigtigst af alt er at huske, at dette blot er vejledende forslag til garderoben. Lad også din personlighed skinne igennem og krydr med masser af selvtillid og glimt i øjet – det er noget, damerne kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *