Sådan laver du din egen Gestuz kjole

Mærket Gestuz sælger tøj til kvinder. De har bl.a. kjoler som de er kendte for. Deres specifikke måde at producerer kjoler på gør det unikt. Gestuz kjolen er kendt for bl.a. silke, en sløjfe rundt om taljen og en længde ned til knæene. Har du lyst til at hoppe ud i noget DIY, og lave din egen Gestuz kjole, så følg med!

En Gestuz kjole er nok noget enhver kvinde må eje. Især til sommeren. Kjolen er blød og er let på kroppen. Desuden er den perfekt designet med smukke farver til det smukke sommervejr. Kast dig ud i en Gestuz kjole eller prøv at lave din helt egen ved at følge trinene forneden. Gestuz blev grundlagt i 2008 af Sanne Sehested, der ønskede at kreere et tøjmærke, der er dedikeret til at man kan føle sig smuk og sikker i.

Trin 1: Du skal først bruge en masse silke. Start med 3×2 meter, så du har nok. Konceptet med en gestuz kjole er at du kan binde den rundt, så der åben, som f.eks. en jakke. Disse er kaldt wrap kjoler.

Trin 2: Find en skabelon online som du kan arbejde ud fra, så du ved hvor du skal skære og lignende. Dog skal du før dette huske at tage målene på dig selv. Du skal altså have en bagside, to ærmer og to stykker til siderne.

Trin 3: Skær stykkerne ud fra skabelonen i forskellige stykker. Her skal du være omhyggelig med at skære, så du f.eks. ikke skærer forkert eller river i stoffet. Dette kan ødelægge det hele, og dermed skal du finde noget nyt stof eller starte forfra.

Trin 4: Når du syr stykkerne sammen skal du huske at have mindst 1 cm mellemrum mellem dem. Syer du for tæt på ødelægger du målene da stoffet kommer tættere sammen.

Trin 5: Nu mangler du at lave bæltet. Her bruger du to stykker stof som du syer på siderne af taljen. Derefter skærer du en passende længde af bæltet og syer kanterne sammen, så du har en blød og rund overgang, så bæltet ikke er for kantet.

Synes du dette er for besværligt kan du selvfølgelig købe en Gestuz kjole i deres onlineshop. Dette vil være langt nemmere og vil klart betale sig bedst. Er du dog glad for DIY kan du prøve at kaste dig ud i det. En gestuz kjole er til dig, der gerne vil være anderledes men stadig være fin og elegant om sommeren. Den er meget let, ikke gennemsigtig og lader dig se moderne og unik ud. Gestuz kjoler findes i mange forskellige farver og designs, så det er bare om at kigge på kollektionen de nu har. En gestuz kjole skal du helt klart have i klædeskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *