Rigtige Kvinder har former

Min favorit blogger fra vores nabo land valgte den anden dag at smide tøjet og gå på forsiden af hendes eget blad. Hun har former. Nogle ville måske endda kalde hende buttet. Jeg syntes hun er gude smuk. Hun ligner efter min mening en rigtig kvinde. Du kan se billeder her: http://blondinbella.se/2012/05/06/kvinnor-som-sabbar-for-varandra/

Både svenske og danske blade bragte nyheden om hendes nøgenbilleder så det er helt sikkert noget der også har givet nogle ekstra brugere. Hvorfor skal vi alle gå rundt og være helt tynde. Jeg helt enig i at vi ikke skal være fede, men lidt ekstra på sidenbenene er der vel ikke noget galt i. Jeg kan anbefale at læse på om store former og stort tøj på supersize.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *