Prøv en festival – udover den orange

Har lige købt min første festivalbillet. …i år, altså. Jeg er gerne afsted til en del forskellige stykker hvert år, sammen med en veninde. Mange tager afsted til specielle små festivaller, og det forstår jeg godt, men har man været på en festival én gang (selv en lille én for et smalt publikum), så er det med stor sandsynlighed også de samme mennesker der indkøber navne til den året efter.

Ikke at der er noget galt i det, men det hele skal prøves, og når jeg så bliver ældre, så kan jeg med sikkerhed sige at kender de bedste festivaller i hele Skandinavien – så ved man altid hvor man kan tage hen efter en speciel oplevelse 🙂 De første par år jeg var på festivaller, var det heller ikke de samme to år i træk, men dengang gik jeg efter de navne jeg forestillede mig kunne være fantastiske at se live. Jeg stoppede dog ret hurtigt med at gå efter navnene – og jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme. Fede koncertoplevelser er svære at forudse – kom i stedet lidt rundt, og så lover jeg at de dukker op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *