Overtøj til manden – Vi har fundet det bedste til dig

Vinteren er over os og det er derfor vigtigt at du har noget lækkert og varmt vintertøj i skabet. Har du ikke det kan du med fordel kigge med her da jeg vil fremhæve noget af det bedste overtøj manden kan have til at bekæmpe det kolde vejr.

Vinterjakker:

Når vi snakker vinterjakker kan disse selvfølgelig altid fås i en billig eller en dyr model. Her skal du derfor tænke over dit behov for hvis det bare skal holde til vinteren herhjemme kan du sagtens købe noget i den billige ende, men hvis du skal bruge en masse tid uden for fx på skitur eller hvis du bare er det menneske der elsker natur er du nødt til at have noget på af god kvalitet og derfor kommer til at ligge i den dyre ende af skalaen.

For at nævne to modeller som er designet til at holde til lidt mere end vinteren herhjemme er:

En Nanok cotton coat vinterjakke som ud over det pæne design, er i stand til at holde på varmen også i længden og fungerer derfor fantastisk til formålet.

Og en Salomon prime down parka vinterjakke, som er en dunjakke og derfor også velegnet til denne form for udemiljø.

Vinterjakker til pænt brug:

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jakker der skal kunne holde til noget ikke er ligeså flotte som den pæne designerjakke der ikke er beregnet til det formål. Jeg vil her nævne to mærker som du med fordel kan have i den garderobe til lidt pænere brug:

Den første er en Moncler jakke som er nogle pænere modeller, som egner sig godt til de mere festlige formål, hvor det også handler om at se godt ud.

Den anden er en Softshell jakke, hvor man også her kan få modeller som giver det flotte ydre, men stadig har en god kvalitet i at holde på varmen.

Fleecetrøjen:

Fleecetrøjen kan du ikke undvære i den hårde vinter og den lækre model fungerer derfor også godt som indendørs hygge trøje. Her er det en god hovedregel at købe trøjen i en neutral farve, hvis den eventuelt skal inden under en pæn jakke for at give den ekstra varme.

Paul Smith sko:

Det er også en god ide at få investeret i et par Paul Smith sko til den kolde vinter. Mærket findes i en masse forskellige modeller men det centrale er at mærket giver en vis kvalitet og er derfor fantastiske til at holde kulden ude og samtidig bevare det pæne look.

Halsedisse i stedet for halstørklæde?

Jeg er helt med på at du ikke kan have en halsedisse på i din hverdag, men jeg vil bestemt anbefale dig at have den til hvis du fx cykler til og fra arbejde hver dag kan det være en rigtig god ide at tage den på i stedet for halstørklædet da halsedissen holder mere på varmen, og så kan du jo altid skifte til halstørklæde når du kommer i nærheden af din arbejdsplads. En halsedisse er også et nødvendigt komponent til skiferien. Men hvis jeg skal svare på om man skal have en halsedisse i stedet for halstørklædet, er mit svar nej da jeg synes det er to beklædningsdele der ikke kan sammenlignes.

Det var så min liste over det bedste vintertøj du kan få til at holde kulden ude, og jeg håber da bestemt at det er noget du tager til efterretning da der ikke er noget værre end at blive syg på bekostning af at du har haft det for koldt. Derfor er jeg også en stor fortaler for skiundertøj hvis du skulle have meget tynde bukser på eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *