Nyt tv- ik så ringe endda :-) Bare li meget ;-)

Så skete det, at vi bare måtte have os et nyt TV. Min mand Martin mener ikke, at vores gamle TV passede ind i vores nye hjem, og sådan startede jagten på et nyt TV. Det skulle selvfølgelig være en fladskærm, og det skulle være en godkvalitet, som holder i mange år. Da vi godt kan lide at hygge sammen og se gode film, så var vi begge også enige om, at både lyd og billede skulle være helt i top.
Ikke mange dage efter kørte vi så afsted for at finde os en fladskærm. Martin vidste lige nøjagtig hvor vi skulle hen for at få det bedste udvalg. I Frederikshavn ligger der tre radio- og tv-butikker på stribe: Bang & Olufsen Frederikshavn, Lyd og Billede Specialisten og Loewe Gallery Frederikshavn. Der blev taget godt imod os, og der så vi så vores kommende TV. En af specialisterne præsenterede os for det nye BeoVision Avant fra Bang & Olufsen. Det var utrolig smukt og fyldt med detaljer fx i form af bevægelse. Når vi tændte TV’et så gled en højttaler elegant frem, og billedet kom til syne i en glidende bevægelse afsløret af to ”gardiner” på skærmen.
Martin og jeg var hurtigt solgt og helt forelsket i det meget flotte fjernsyn. Sammen med BeoVision Avant kom en fjernbetjening også – BeoRemote One. På bagsiden fik vi indgraveret vores efternavn, og en tekniker hjalp os med at lave vores egne knapper og funktioner derpå, da han kom og leverede og installerede vores nye BeoVision Avant. Med BeoRemote One er det slut med grimme plastik-fjernbetjeninger. Jeg måtte jo faktisk indrømme, at denne fjernbetjening faktisk var ret flot. Den er lavet i aluminium, og er faktisk ret flot der på sofabordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *