Mors tv er ikke rettet mod mor

Nu tilhører jeg ikke selv til segmentet af ”tørt og oldgammelt publikum”, men jeg måtte da føle lidt med dem, da jeg sad og så det seneste skud på tv’s satire-stamme. Ikke at der var noget synderligt originalt over det, men det havde man sådan set heller ikke forventet. ”Sjovt fjernsyn” har kørt i nogenlunde samme rille i et par år nu, hvilket er helt fint hvis man er til den slags; men det efterlader uomgængeligvist et vist hul i sendefladen. Hvad med alle de seere som ikke lige er med ”på beatet”, og altid har holdt mere af cirkusrevyen og af Linje-3? Har de ikke krav på underholdning, på samme måde som alle os andre?

Jeg kom til at tænke på det, da jeg hørte min mor brokke sig over hvor lidt fjernsyn hun gad se – og tv-kanaler rettet særligt imod seniorer har en uvane med at flette Michael Meyerheim og dansktop-musik ind i alt hvad de sender, og hvis man ikke kan lide nogle af delene, så er det svært at finde en passende kanal. Public-service skal gerne servicere alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *