Med hjælp fra en girafsliber

Vi skal til at fraflytte vores nuværende lejlighed, og i den forbindelse kan jeg kun prise mig lykkelig over at vi har den familie vi har. Skulle man stå med alle de her håndværksmæssige småting alene, så fik man i hvert fald aldrig noget depositum tilbage. Min far og bedstefar er begge to af den klare overbevisning at der er penge at spare hvis man shin’er lejligheden op på egen hånd. Det er jeg slet ikke i tvivl om; jeg frygter bare for hvad jeg ødelægger i processen.

Vi har været ved at slibe gulv ned, men det mest synlige problem er faktisk loftet – det er et betonloft, og der er stadig tydelige spor efter dengang det dryppede ned. Det viste sig at være vores egen skyld, så det er også os der skal fikse at kalken ligesom er trukket ud. Min far siger at jeg skal leje en girafsliber på nettet. Det er godt man er i familie med nogle håndværkere, for jeg ved ikke engang hvad en girafsliber er. Jeg går ud fra at det enten er et værktøj til at slibe giraffer med, eller et værktøj til at slibe med, som så har en lang hals ligesom en giraf. Held og lykke til mig.

Min far er gammel i gårde men han ved hvad der skal til for at lykkes med mit lille projekt. Det skal siges at han har drevet sin helt egen el forretning i over  30 år. Som elektriker skal man kunne lidt af hvert – åbenbart også girafsliberi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *