Kæmpe overraskelse

I drømmer ikke om, hvad der skete i går. Der skete noget uventet, smukt, skræmmende og fantastisk på samme tid. Der skete nemlig det, at min elskede Martin friede til mig i går.
Det kom helt bag på mig, og man må sige, at han virkelige formåede at overraske mig. Jeg havde da godt bemærket, at han havde opført sig en anelse underligt i 14 dage, men jeg tænkte ikke videre over det. I går havde vi jo fem-års dag, og det fejrede vi ved at tage på miniferie til Tyskland.. Martin havde sørget for at arrangere rejsen, så jeg vidste ikke så meget.

Da vi kommer derned, er det bare det lækreste hotel nogensinde. Det er så flot og så romantisk, og han havde været så sød at vælge et hotel med spa og wellness-muligheder. Faktisk har jeg en tid til en ansigtsbehandling i dag, og i kan tro, jeg glæder mig. Det er så sjældent, man får taget tid til det derhjemme, og det er en så lækker forkælelse.

Nå. Tilbage til frieriet. Jo, vi ankommer, alt er smukt.
Vi er begge rigtig glade, og er der et par timer, inden vi skal ned og spise. Jeg tror, vi bare skal ned i den sædvanlige Restaurent, men vi bliver taget ud i sådan en smukt rum, lidt engelsk præget, hvor der kun er dækket op til ham og mig. Der var roser allevegne, og jeg kunne så småt allerede der fornemme, der var et eller andet på færde.
Der går ikke lang tid, efter vi har sat os ned og spist, før han falder på knæ. Det var så romantisk. Også selvom han var så nervøs, at han ikke rigtig kunne sige så meget.

Så allerede nu glæder jeg mig til vores bryllup. Det bliver helt fantastisk at komme hjem og fortælle familien den store nyhed. Og så bliver det det bedste, flotteste og smukkeste bryllup i Århus, vi skal holde.
Nu vil jeg tage min forlovede i hånden, og så vil vi gå ud og opleve noget tysk kultur og nyde hinandens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *