Guide: Sådan får du en god start på dagen

Vi kender det alle: Det med at få det forkerte ben ud af sengen først. Inden man ved af det, har en dårlig morgen ledt til en dårlig dag, og dem ønsker ingen af os. Denne guide vil derfor hjælpe dig med at få en god start på dagen, så du med et smil kan møde ind på dit arbejde eller studie og har overskud til både venner, kæreste og familie.

Få en god nats søvn

Opskriften på en succesfuld morgen starter i virkeligheden aftenen inden. Vi kender alle reglen om de anbefalede otte timers søvn, og selvom dette kan være svært at efterleve med børn, der skal puttes eller et studie, der skal passes, kan man fordel sigte efter at tilbringe de otte timer i sengen om natten. En god nats søvn vil garantere, at du vågner frisk og veludhvilet, og er den mest simple og effektive vej til en god morgen. Det er bare lidt sværere at være sur, når man ikke er træt.

Læg tøjet frem dagen inden

Intet ødelægger en morgen som en tøj-krise. Så når du alligevel er i gang med at sætte alarmen til dagen efter, så du får din gode nattesøvn, er det en god idé at tænke over, hvad du kunne tænke dig at have på dagen efter. Læg outfittet frem, når du har fundet det, så det er klar til næste morgen. På den måde undgår du at bruge for lang tid på at vælge dagens outfit. Og så kan du også allerede dagen inden begynde at glæde dig til at have den nye bluse på, du købte forleden. Eller drømme om den bluse, du har set dig lun på.

 

Sæt alarmen i god tid

God tid er ofte også lig med godt humør. Hvis du sætter alarmen i god tid, så du har tid til et lidt længere bad og spise din morgenmad i ro og mag, vil al stressen automatisk forlade din krop. På denne vis har du også tid at sidde og vågne lidt for dig selv, inden du skal ud og mødes med omverdenen, hvilket uden tvivl vil give dig mere overskud.

 

Lav lækker morgenmad

Når du nu er stået op i god tid, kan du ligeså godt gøre lidt ekstra ud af morgenmaden. Om havregrynene bliver toppet med lidt bær, eller om der får lov til at komme nutella på bollen, vil denne simple form for selvforkælelse ikke alene gøre dig mæt, men også sørge for, at dagens første måltid bliver en hyggelig seance frem for noget, der blot skal overstås.

 

Hyg dig med radio eller Go’ Morgen Danmark i baggrunden

Det er ikke altid, man selv har det store behov for at snakke om morgenen, men så er det jo dejligt at andre kan gøre det for én. En summen i baggrunden af radio eller Go’ Morgen Danmark vil tilføje noget hygge til din morgen – måske du får dig endda får dig et godt grin eller bliver opdateret på dagens nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *