Genforening

Jeg havde en skøn aften i går hos min gode veninde og hendes kæreste. Sikke en lækker middag, de serverede, og vi fik snakket godt igennem om gamle dage. Vi har ikke set hinanden i et stykke tid. Helt ærligt, så havde vi været lidt uvenner over nogle åndssvage uoverensstemmelser, så det var rigtig rart at se hende igen.
Middagen var som sagt helt fantastisk, og hun havde faktisk lavet en tre-retters menu. Til forret fik vi min rejecocktail, som jeg ELSKER. Til hovedret fik vi Culottesteg med flødekartofler. MUMS, og så havde hun købt en fantastisk australsk vin tror, jeg det var. Det var i hvert fald helt fantastisk, og selvom jeg var blevet stopmæt kunne jeg da godt lige klemme et stykke ned af hendes hjemmelavede islagkage. Det var lidt ligesom at være med i 4-stjernes middag, bortset fra, at det her var meget mere naturligt og meget bedre.
Som i nok kan læse er jeg helt vild med mad. Faktisk så vild med mad, at jeg for nylig er begyndt på kokkeskole. Så nu glæder jeg mig til, jeg er færdig, så jeg kan starte min helt egen restaurent.

Min veninde var så glad for at se mig, og hele aftenen var skøn. Vi fik både grint og grædt lidt. Vi har jo ikke set hinanden i over et halvt år. Vi har faktisk ikke rigtig snakket sammen, fordi vi var blevet lidt irriteret på hinanden over et dumt skænderi i byen. Et skænderi ingen af os helt havde styr på, hvad handlede om og hvordan det skete. Det er dybt tåbeligt, at det har kunne skille os ad, og nu har vi lovet hinanden, at det aldrig vil ske igen.Ens veninder er altså virkelig vigtige, og det er meningen, at man skal være der for hinanden i medgang og modgang. De er som ens familie, og dem skal man holde fast i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *