Gaveideer til haven – Top 10 Gaveideer til de nye husejere!

Vi er alle klar over at man skal starte et sted med alt hvad der er nyt her i livet og det skal du selvfølgelig også når du køber et hus. Hvis du er førstegangskøber mangler du for det meste alt og hvis du er rykket over i et nyt hus har du garanteret fundet en masse slidte ting som du godt kunne bruge nye af.

Det er klart at man allerførst skal have styr på huset og det dermed er her man sætter i gang først og at haven dermed kommer i anden række. Men når haven så kommer i fokus går det først op for en hvad man mangler af haveredskaber, maskiner, planter osv. derfor har jeg valgt at lave en top 10 af gaveideer til haven.

  • Robotplæneklipperen 

Vi kender alle til robotstøvsugeren som man kan sætte til at støvsuge i hjemmet mens man er på arbejde, så der dermed er rent når man kommer hjem. Denne fantastiske maskine kan du nu også få som robotplæneklipper så græsset også er slået når du kommer hjem fra arbejde, så især til dig med den store have eller dig der har for travlt kan dette være din næste investering for at lette dit liv.

  • Træer

Hvis du beslutter dig for at plante et træ eller købe et der allerede er et lille træ skal du tænke meget over klimaet herhjemme da det ikke er alle træer der er flotte i Danmark. Min største anbefaling er her at du spørger en fagmand til råds så gaven får de bedste forudsætninger for at falde i god jord ved modtageren.

  • Værktøj

Man kan aldrig få for meget værktøj og specielt ikke når man står med et nyt hus med tilhørende have. Her ved du bedst selv hvad modtageren mangler men tro mig når jeg siger at du aldrig går galt i byen med værktøj.

  • Udendørs blomsterpotter 

Udendørs blomsterpotter er altid en god gaveide da de for det meste godt kan være meget dyre og er super flotte til at skabe noget liv på tarassen.

  • Blomster

Blomster er altid en god gave og især når man lige er flyttet ind i et nyt hus og måske ikke har så meget at pynte det op med endnu. Blomster giver altid et friskt pust og liver selv et meget tomt hjem op.

  • Motorsav

Hvis du skal give en rigtig herregave til de nye tilflyttere kan du med fordel købe en motorsav. En motorsav kan altid bruges når haven skal have en ordentlig omgang så den plejer at falde i god jord hos modtageren.

  • Blomster frø

Du kan også forære nogle blomsterfrø til haven hvis haven skal have den store omgang kan man altid bruge noget nyt man kan gå og plante.

  • Højbed

Hvis du gerne vil dyrke grøntsager er den bedste tjeneste du kan gøre dig selv at investere i nogle højbede. Med højbedende får du en langt mere kontrolleret dyrkning end du vil få plantet ned i den almindelige jord.

  • Udendørslamper 

Noget som jeg er stor fan af er udendørslamper. I min optik burde alle hjem have dem da hjemmet og haven kommer til at se så meget mere indbydende ud end det ville gøre uden.

  • Havemøbler

Da havemøbler altid er noget man mangler når man skal flytte i hus for første gang ville dette eller et tilskud hertil være en kæmpe hjælp. Havemøblerne er en rigtig tung post i et i forvejen meget tyngende køb i økonomien så hjælp hertil vil betyde meget for de nye husejere.

Det var så min top 10 med gaveideer til den nye husejer, og jeg håber derfor at du kan finde god inspiration til din næste indflyttergave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *