Funktionen af hair extensions

Har lige fået nye hair extensions, og er vildt glad for dem 🙂 Der er mange der er af den opfattelse at hair extensions er en lidt fake ting, og det kan jeg egentligt godt forstå. Det er jo heller ikke mit eget hår, men altså… jeg synes det handler om stil – hvis en stil er at dyrke det ”unaturlige”, så er det jo meget det samme som at få tatoveringer, piercings, farve sit hår osv. Hvis I lægger mærke til det, så bruges hair extensions ofte ikke som noget der skal supplere den naturlige hårvækst, men i stedet som et alternativ til hårfarvning (hvor man så også får mulighed for at ændre strukturen/længden i det hår man tilføjer). Min naturlige hårfarve er f.eks. mørkebrun, og nu har jeg fået nogle blonde extensions lagt ind under; og gu ser det da ”fake” ud – men det er der jo så meget der gør. I øvrigt er der alligevel ingen der ville tro på at jeg havde haft tålmodigheden til at lade mit hår vokse 25 cm ;P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *