Fire nemme måder du kan byde foråret indenfor med pastelfarver

Foråret står for døren, og det er den perfekte anledning til at give dit hjem et pust fra den lange og triste vinter. Forårets mode på catwalken hedder pastelfarver og vi giver dig her fire måder hvorpå du kan tage catwalkens mode ind i dit hjem, så du er klar til foråret.

 

Byt de tunge tekstiler ud

En nem måde du kan give dit hjem et pust, er ved at bytte de tunge materialer og farver ud, med lette og sarte farver og materialer. Skift betrækket på dine pyntepuder med et betræk af silke. Når solen rammer, giver det et smukt spil, og stoffet kan have en dejlig, kølende effekt når solen varmer rummet op. Anskaf dig et let tæppe, der matcher i farven, og allerede der er din stue pyntet op til foråret. Du kan også skifte det tunge sengetæppe i soveværelset ud, med samme pastelfarve, eller måske en anden, for at invitere flere farver ind i hjemmet.

 

Blomster er både smukke og godt for indeklimaet

Hvis der er noget der siger forår, er det friske blomster og planter, der springer ud, og det skal naturligvis udnyttes på smukkeste vis i dit hjem. Tag en tur på planteskole og bliv inspireret af alle farverne og de mange forskellige blomster og planter. Planterne er ikke blot smukke at kigge på, men kan hjælpe med luftfugtigheden, producere mere ilt og generelt give et bedre indeklima. Er du på udkig efter en plante, der kan begge dele, kan planteskolen hjælpe dig.

 

Byt de sorte og hvide billeder ud

Hvis du ligesom alle os andre er vild med billeder rundt omkring i lejligheden, kan du prøve at skifte lidt ud i dem og få lidt forandring. Er du vild med dine billeder, kan en ny ramme måske være nok til at det føltes som et helt nyt billede. Du kan også prøve at leje med forskellige mønstre og farver, som passer til forårets smukke trend. Prøv med et motiv af en sart gul ananas og en babyblå ramme, så er det næsten som at have solen og den blå himmel siddende på væggen.

 

Få din kreative side frem og sving malerpenslen

Det behøves ikke at være dyrt, for at få nye farver ind. Med lidt kreativitet og en klat maling, kan du forandre dine nuværende møbler, så de næsten fremstår nye og friske. Et vitrineskab, kan hurtigt komme til at virke stort og tungt, men ved at give den en klat maling i en sart grøn, kan den pludselig fremstå let og næsten ny. Giv bordet, eller dine træstole en omgang, og byd ellers foråret velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *