Find de perfekte sneakers til dit barn

Det er på tide at købe nye sko til dit barn. Det kan enten være pga. skolestart, fødselsdag, jul eller lignende – og nu er det tid til pænt og nyt tøj. Så mangler vi bare skoene, eller sneakers, som de fleste børn helst vil gå i. Sneakers er nok det mest komfortable fodtøj og dette gælder til både børn, teenagere, vokse og ældre. De er altid behageligt at gå i og man kan aldrig få for mange sneakers. I hvert fald. Nu er de tid til at finde et par nye sneakers til dit barn.

 

Tips til sneakers til dit barn

Børn vokser hele tiden og derfor kan deres skostørrelse ændrer sig meget hurtigt. Til at starte med så få en professionel til at opmåle dit barns fod og finde den rigtig størrelse.

Det er anbefalet at kigge efter sneakers med en rund tåspids så barnet får mere plads til at bevæge sig og lignende. Nogle vil også opleve at den ene fod er større end den anden. Hvis dette er tilfældet så køb sneakers i den store størrelse og ikke den lille.

En god huskeregel er at der burde være 1,75 centimeter mellem barnets fod op til skoens spids.

Sneakers kan også variere i bredde. Mange børns fødder plejer at være bredde når de er yngre og mens foden vokser, så vil længden før eller siden tilpasse sig også. Derfor bør du købe sneakers, der tilpasser en bred fod, så dit barns sneakers ikke bliver for stramme.

Børns sko vil oftest heller ej ”tilpasse” sig og derfor skal de sneakers du vil købe kunne føles komfortable for dit barn fra starten af. Er de ikke det, så skal du søge videre. Lad derfor dit barn gå rundt og prøve skoene.

Og sidst, køb sneakers der er åndbare. Børns fødder kan gå hen og give en grim lugt. Og for at undgå dette så køb sneakers der er åndbare.

 

Hvor tit bør du købe nye sneakers?

Det første år bør dit barns fødder måles hver måned og derefter hver anden måned mellem at barnet er 12 til 24 år. Derefter hver tredje måned når barnet er 24-36 måneder. Og derefter mellem hver sjette måned.

Hvis dit barns sneakers ser stramme eller føles stramme er det på tide til at købe nogle nye sneakers. Hvis dit barn er i voksealderen vil du højst sandsynligt købe flere sko oftere og dette er helt normalt.

Hvis dit barn bruger de samme sneakers til f.eks. at løbe i, lege i osv, så skal du højst sandsynligt også købe flere sneakers oftere, da de slides hurtigere jo mere de bruges.

Det er derfor en god idé at købe flere par sneakers til dit barn, som de kan bruge alt efter, hvad de skal lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *