En tur i teatret og et finkulturelt fortsæt

 

Min fætter er kommet med i en forestilling på det ny teater – dét i sig selv er jo hammerspændende! Nu har han også kæmpet for det i et par år… jeg tror det er de færreste der er klar over, hvor svært det egentligt er at komme ind på skuespillerskolen. Vi tager over og ser det, når det engang får præmiere (det er et gammelt Holberg-stykke tror jeg…); ikke kun for at støtte op om familien, men også fordi det er godt at have en undskyldning for at komme i teatret en gang imellem. Der går  knap nok to-tre dage imellem de gange hvor jeg finder en god film i fjernsynet (til sammenligning går der i hvert fald et halvt år imellem jeg kommer ind og ser noget i teatret), og de er jo i virkeligheden helt usammenlignelige – altså film og teaterstykker. Man hører så meget om at teatret i Danmark har det svært… man kan til gengæld heller ikke brokke sig over det, når man ikke selv er med til at skrabe billetpengene ind; derfor tror jeg at jeg vil gøre dette til mit nytårsfortsæt næste år: Mere teater!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *