En rigtig shopaholic køber også sine lamper online

Jeg elsker hvor mange ting man kan købe på nettet! Jeg er faktisk gået hen og er blevet lidt i tvivl om hvad der kategoriserer en ”shopaholic”, for selvom jeg ikke shopper tøj osv. (det har aldrig været mig), så elsker jeg at indrette mig pænt; og det er vel lige så let at blive afhængig af at gøre sit hjem pænt, som at gøre sig selv pæn 😉 Ej, jeg ved godt at det ikke er det der driver en ægte ”shopaholic”, men jeg har bare altid gået op i indretning og bolig.. Jeg har f.eks. lige købt to lamper online – de skal jo matche, dem man har. …og så gør det i øvrigt heller ikke noget, hvis de så samtidigt matcher alle de andre møbler. Kald mig bare indretning-nørd, men jeg synes egentligt ikke det er vigtigere at kunne matche sit tøj, end det er at kunne matche sine møbler i stuen 😉 Så det er jo godt at man kan købe f.eks. lamper online; så er der flere ting at vælge imellem. Undrer mig tit over hvorfor jeg ikke blev designer 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *