Elsker du musik? Så kombiner det med et efterskoleforløb

Det kan være svært at få tid til at dyrke sine fritidsinteresser i en ret presset hverdag, hvor man går i skole, skal passe sine lektier og få tid til sine venner. Vil du gerne bruge mere tid på at spille musik og synge? Så ta’ på et efterskoleophold, hvor der er alle de rette forudsætninger for at lave det du elsker, samtidig med skolegang og tid til vennerne.

 

Et efterskoleophold med tid til dine interesser

Vælger du et forløb på en musikefterskole, så vil du i den grad få mulighed for at prøve kræfter med alt, hvad musikkens verden tilbyder. Uanset om du kan lide at synge, eller spille på et givent instrument, så har skolen alle de rigtige redskaber og værktøjer, som gør at du kan udvikle og udfolde dine musikalske evner. Desuden er der fagligt dygtige undervisere, som vil hjælpe med at forbedre dig. Du vil blandt andet komme til at arbejde inden for flere musikalske genre og der vil blive fokuseret på at avende teori i praksis.

Du vil opleve en sjov og anderledes læring, hvor du kommer til at indgå i et musikalsk fællesskab. Der vil være mulighed for at være en del af et band, hvor du kan have din position du ønsker. Ofte vil en musikefterskole afholde koncerter og tage på turné rundt omkring på andre skoler. Her inviteres forældre og bedsteforældre, således får du og de andre elever mulighed for at prøve at spille foran et publikum og vise jeres talent.

 

Venskaber for livet

Et år væk hjemmefra på en efterskole betyder, at du bor sammen med dine kammarater 24/7. Dette giver en rig mulighed for at opbygge solide venskaber. På en efterskole vil der være ryste sammen ture, sociale aktiviteter og ikke mindst optrædener, hvorfor du med garanti vil opbygge godt relationer til andre elever. Dette år vil uden tvivl være et af de mest givende i dit liv – både personligt og fagligt. Det er her, at du vil udvikle dig allermest og lære at stå på egne ben og håndtere store som små konflikter i livet. Du og dine venner vil være en del af hinandens udvikling, derfor vil i typisk opnå et stærkt bånd. Med andre ord opstår der venskaber for livet, og sammen vil i have minder og oplevelser, som ingen andre nogensinde vil kunne forstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *