Den fede mandehule – sådan gør du

Alle de seje mænd i de amerikanske tv-serier har dem. Mandehulen. Med pool bordet, motorcyklen og stereoanlægget. Der er noget over at have ens egen private værelse, hvor man kan trække sig tilbage og slappe af efter en lang uge. Men hvordan starter man egentlig en vaskeægte ”man cave”? Der er nogen overvejelser der skal gøres om indhold og opbygning og nedenunder får du nogen råd til at starte dit eget lille paradis.

Indledende skal du jo have et rum. Det mest oplagte er en kælder eller en garage, da det mest bliver brugt til opbevaring i forvejen. Hvis du rydder børnenes tøj ud af garagen, har du et oplagt punkt at starte fra. De er alligevel flyttet hjemmefra.

Hvis du overvejer at lave dit eget rum, er det sandsynligt at du allerede har en idé om hvor det skal være, så vi lægger ikke så meget fokus på det punkt.

 

Indretning skaber rummet

Når du stor og kigger rundt på det der en dag bliver dit eget, vil du kunne se et billede af hvordan det kommer til at se ud. Måske har du ikke lige råd til motorcyklen nu, men der er stadig en masse fede ting du kan stille op. Poolbordet er fast inventar i enhver man cave, og produktet findes i alle prisklasser. Hvis du er til en afslappende sport, hvor alle kan være med, burde pool-bordet være dit første indkøb. Det vil uden tvivl være en lidt større udgift i dit budget, og hvis du ikke er klar til det lige nu er der også andre aktiviteter du kan flytte ind til dig. Dart er oplagt, hvor en god skive og pille ikke behøver at koste mere end 1.000 kr. sammenlagt. Det er oplagt med de klassiske værtshus-spil, så du kan få en god stemning op at køre.

 

Fyld rummet med din personlighed

Et godt råd til at få indrettet dit eget rum er at bruge din personlige erfaring, nærmest bogstavelig talt. Trofæer og billeder er ideelt til at vise hvem du er som person. En samling af et specifikt mærke er også oplagt, da du selv vil kunne indrette og udstille samlingen. Det kan være lp’er eller Star Wars-film, men du kan være sikker på at få et godt resultat, hvis du bare har den mindste sans for indretning.

Når lænestolen og dine yndlingsplader er på plads, er din mandehule fuldendt. Du vil have et sted der er perfekt til at undslippe hverdagen. Men her til slut er der en vigtig bemærkning du skal huske på. En god mandehule er aldrig bedre end manden der byggede det. En mandehule behøver ikke været beboet af en hulemand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *