5 mærkelige ting du kan købe på nettet

Man kan købe mange mærkelige ting på nettet. Nogle meget mærkelige og uforglemmelige, andre lidt mindre mærkelige. Alle de nedenstående ting her, er ting som vil få dig til at trække i både læben og øjenbrynene, få dig til at grine sagt for dig selv, og få dig til at undre dig; kan det virkelig passe? Ja det kan passe! Alle tingene findes og kan købes.

 

1# Strømper i postkassen

Vidste du at man kan bestille sokker, hvorefter de bliver sendt til din postkasse? Det gør du nok, men dette her er ligesom et ugeblad du har abonnement ved. Så bliver der sendt månedligt sokker i postkassen, i størrelse og farve som du har valgt. Så passer det med at alle de sokker der er nået at blive væk i løbet af en måned, de bliver sendt til dig. Men de er bare helt pæne og rene i stedet. Rimelig underligt ikke, men stadig cool.

 

2# Smeltende ur

Dette mærkelige ur, skal forestille at smelte. Selvom at det ikke ser normalt ud, viser det tiden som alle andre ure. Bare lidt mere sammenfalden.

I stedet for at blive sat op på en væg ligesom andre ure, lægger det her på et bord, eller kommode, og er ved at “falde” ned. Måske er det et anderledes ur, men det er helt klart stadigvæk et super lækkert ur, der har en vís stil.

 

3# Scrabble smykker

Det lyder virkelig mærkeligt, men det er faktisk rigtigt! En hjemmeside sælger smykker på nettet, hvor der er scrabble på. Det kan være dig og din veninde, ser hvilke ord i kan lave ud af alle jeres ringe, på fingrene? Det ser lidt specielt ud, men er måske den næste mode?

 

4# Chokolade værktøj Full size

Chokolade værktøj i fuld størrelse og så i belgisk chokolade? Så er der næsten ikke mere at bede om.

Selvom værktøjet er i lækkert chokolade, er det også udskåret med detaljer og er blevet farvet, så det ligner rigtigt værktøj på en prik! Folk vil nok tænke du er skør og har en skrue løs, når du begynde at bide i svensknøglen. Værktøjet kan fås i flere varianter.

 

5# Ingenting

Vi slutter af med den mest simple, men uden tvivl også den mærkeligste ting man kan købe på nettet; Ingenting. Det er ikke en joke. På Coolstuff, kan man købe ingenting i en lille pakke.

Det er til den der har alt, kommer den sætning vi alle kender så godt: jeg ønsker mig ingenting. Nu kan du gøre alvor af det og give en pakke med ingenting.

Mest af alt betaler man for pakken med den sjove skrift, ellers er der jo ingenting, er der?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *