3 ting der er moderne i 2018

Moden skifter konstant, så det kan være svært at følge med, men for dem der alligevel forsøger er der heldigvis hjælp at hente. I 2018 har vi set en række nye ting, der er blevet moderne på trods af, at de for nogle år siden kun blev set blandt ydergrupperne, der bestemt ikke forsøger at sætte moden. Vi har også set nogle ting blive populære i år, der var noget nemmere at forudsige, men det ville da også have været noget af en undtagelse, hvis det ikke også var tilfældet i år, så det kan ikke overraske nogen. Af de ting der i år har set ekstraordinær fremgang har vi valgt tre, som vi føler repræsenterer 2018 ganske godt.

Den første ting, der er blevet moderne her i 2018, er at feste som 50-årig. Det bliver mere og mere normalt at fortsætte med en livsstil, som vi førhen kun har set hos de unge, hvor stereotypen jo netop er, at man fester og drikker hver weekend. Det er faktisk som om den nye generationer lige så stille har trappet ned, mens deres forældre har skruet op i tilsvarende grad. Måske er det netop forældrenes opførsel, der viser de unge, hvordan man ikke bør opføre sig. Det kan også være forældrene gør oprør, fordi deres børn er for fornuftige og tilsyneladende mangler rollemodeller, der kan vise dem, hvordan man rigtig giver den gas.

Noget andet der er blevet populært i 2018 er hår extensions. De har selvfølgelig eksisteret i en længere række år, men det er først i år de rigtig kan anses for at være moderne. Vi er gået fra parykker til ingenting til extensions, så nu er spørgsmålet om det er en løkke – er vi på vej tilbage til parykkerne eller går vi imod noget helt fjerde? Vi håber selvfølgelig parykkerne vi ser i de gamle portrætter af de kongelige og adelige bliver populære igen i den nærmeste fremtid, men noget helt nyt ville da også være ganske interessant. Fremtiden er trods alt ikke til for at gentage fortiden.

Til sidst bør du overveje at skaffe dig et kæledyr, men ikke et af de traditionelle. Det er selvfølgelig stadig hunde og katte, der er de mest populære, men der er en stigende tendens til at folk vælger alternative kæledyr såsom skildpadder, hamstere og sågar grise. En af grundene til dét kan være det stadig stigende fokus på dyrerettigheder, som får folk til at vælge at redde et truet dyr frem for at støtte den kommercielle avl af kæledyr. At det er blevet moderne at eje alternative kæledyr er selvfølgelig ikke en grund til at blive kæledyrsejer, men hvis du alligevel havde overvejet at skaffe et kæledyr, så er det da værd at overveje de mindre traditionelle muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *